Informasjon til Kokk & Catering
Vi har nytt personal å forholde oss til hver helg.
Noen kokker og mange servitører har aldri vært på sjøhuset før og er veldig ofte usikre på mye når de kommer.
Servitørene er ofte alene på huset noen timer, før vår ansatt kommer på jobb før ca 30 minutt før bordsetting.
Det er derfor viktig at de er godt informert før de kommer til oss.
Siden vi har et lite kjøkken, brukes normalt stuen til å legge opp maten.
Til denne jobben har vi 4 sammenleggbare bord, som dere finner på lager i første etasje.
Tallerkenvarmer står ved baren i stuen.
Utstyrsliste Sjøhuset Haugesund PDF-format
Vi minner også om reglene for skriftlig allergimerking av uemballert mat. Dette skal gjøres i god tid før gjestene setter seg til bords.
Skiltet plasseres godt synlig i baren eller på buffetbord.
Matinformasjonsforskriften 2014 Mattilsynet (Side 7 gjelder hos oss)
Infohefte for matservering/levering fra NAAF
Skilt til bruk ved buffet/koldtbord:


 |